Home


Welkom op EPO Elements.com!

EPO Elements is hét ondersteunende managementtool bij ICT-Monitoring, remote beheer, performancebewaking, SLA-monitoring, prestatiebewaking, ketenbewaking, ruimtebewaking, technische bewaking, functionele bewaking én virtuele (end-to-end) bewaking. De EPO Elevator Pitch: EPO stelt managers en beheerders in staat om met behulp van de EPO-monitor een informatievoorsprong te nemen op iedereen. Juist op gegevens die nog ontbreken. Voor elk gewenst actueel onderwerp! Hoewel de EPO monitor strategische software betreft, blijkt de implementatietijd minder dan één dag, de gemoeide investering een terugverdientijd heeft van minder dan een kwartaal en staat alle gedefinieerde informatie op één scherm (de EPO Monitor) dat tevens in een handomdraai te bedienen is.

Dit Forum is bedoeld om ervaring uit te wisselen, voorbeelden te geven van het gebruik van EPO, het zelf ontwikkelen van eigen probes te stimuleren,  maar vooral ook om vraag en antwoord bij elkaar te brengen. Het Forum is gedeeltelijk leesbaar zonder ingelogd te zijn.

Reacties of vragen achterlaten kan na registratie.
► Account beschikbaar op aanvraag (wegens SPAM-protectie) via support@auxzenze.nl. EPO Business Partners kunnen via dit Forum ook de EPO Add-ons downloaden.
► Neem even contact op voor een afspraak op het eerstvolgende EPO-spreekuur.

Gratis en snel EPO Proberen...
► Een trial-versie van EPO Elements is hier te downloaden!

Support
► EPO Helpdesk: 088 5 58 52 58 of support@auxzenze.nl.
► Klik hier voor TeamViewer .

 

NieuwsRSS
Add To My MSN
Add To My Yahoo
Add To Google


Entries (1)
Comments (1382)


Een link naar de nieuwste versie van EPO (10) vind je hier: .NET4 of .NET2

 

Voor andere versies en de release notes klik je hier

Copyright 2014-2017, Auxzenze bv